dimecres, 15 de juny del 2011

BON ESTIU!

INFORMACIONS DELS DARRERS DIES DE CLASSE 1r CICLE

  • El dimarts 28 de juny es fa l’entrega de notes, podeu apuntar-vos al full que hi haurà a la porta de la classe del vostre fill o filla per recollir-les.

  • El dimecres dia 22 de juny anirem d'excursió a la Platja.


Han de dur: banyador per poder-se banyar, sabates de plàstic, crema solar posada i gorra, una muda de roba interior per després. Si volen dur una camiseta que es pugui banyar per no estar tant exposats al sol la poden dur. També és necessari una tovallola i una bossa de plàstic per les coses banyades. Berenar i aigua.


  • El divendres 17 de juny es fa el sopar a la fresca organitzat per l'APIMA de l'escola.

  • La festa de graduació dels alumnes de 6è es fa dia 21 de juny.


Aprofitam per desitjar-vos passeu un BON ESTIU.

Equip de mestres del 1r Cicle

2 comentaris:

  1. Muchas Gracias a su Maestra y todo el Equipo por vuestro trabajo y dedicación,por ayudarles a Crecer un año más.Para nuestro hijo éste ha sido un gran curso y no ha parado de contarnos cosas del colegio y de sus compañeros.Le vemos motivado e ilusionado,así que no podemos pedir más..Sólo agradeceros una vez más el ayudarle a aprender,a disfrutar,por hacerle reir,por regañarle,por enseñarle,por todo el apoyo y soporte que ha recibido un año más,por los momentos inolvidables que ha vivido(especialmente estas colonias). Y particularmente a Miriam,que hemos sabido que el próximo curso no estará con nosotos, agradecerle su disposición y su buen hacer, y manifestarle la gratitud que sentimos por el gran trabajo que ha hecho.(y que sepas que Ferran te quiere un montón). Te deseamos lo mejor.. Muchas gracias a todos una vez más... Bon Estiu i fins el próxim curs !! Papas de Ferran.

    ResponElimina
  2. Hola!

    Uf!!! quines paraules més guapes! La veritat és que llegir això et fa sentir bé professionalment, però per damunt de tot a nivell personal. Els nins i nines venen cada matí carregats de llibres, llapissos,gomes... però per damunt de tot venen carregats d'il·lusió per un temps que passen amb els seus companys però també amb els i les mestres que cada dia els veiem créixer un poc més. És la nostra feina respectar el seu temps, el seu espai, saber que ells també tenen dies bons i dies dolents (com els adults), però per damunt de tot les relacions personals que estableixes amb ells i amb les seves famílies.

    Ferran ha estat un plaer compartir aquests anys amb tu! jo me'n vaig a una altra escola però l'any que ve tindreu un altre EQUIP de mestres que us obrirà les portes a un nou any carregat de reptes.

    I gràcies a vosaltres, les famílies, perquè sense vosaltres tot això no és possible!

    BON ESTIU!!!!!!!!!

    ResponElimina